Wie zijn we en wat doen we?

Wij zijn gerenommeerd producent van een reeks luxe fijne koekjes, crackers en wafeltjes

Wie zijn we?

Verduijn's Fine Biscuits is een vermaard producent van een reeks luxe fijne koekjes, crackers en wafeltjes en opgericht in 1935 door Piet Verduijn in het pittoreske Zeeuws-Vlaamse dorp Breskens.

Een lokale bekendheid met streekproducten

We staan bekend om onze Zeeuwse galetwafel, die nog altijd erg populair is onder de lokale bevolking en regionaal bekend is als Zeeuws souvenir.

Een Nederlands familiebedrijf van de derde generatie

Onder leiding van kleinzoons Jean Pierre en Henk Verduijn, is Verduijn's uitgegroeid tot het succes dat het vandaag de dag is. De broers hebben het assortiment uitgebreid met tientallen nieuwe producten.

Een internationale speler

Naast de bekende streekproducten zijn we op internationaal vlak ook al jaren werkzaam. Waar je ook komt in de wereld, een koekje van Verduijn zal altijd te vinden zijn.

Wat doen we?

Wij maken een reeks luxe wafeltjes, koekjes en crackers, midden in de Zeeuws-Vlaamse polder

Nauwkeurigheid en efficiëntie

Alhoewel het simpel lijkt om een koekje te bakken, vergt het volledige productieproces veel nauwkeurigheid. Om de efficiëntie en de rendabiliteit zo hoog mogelijk te krijgen, worden alle processtappen met veel aandacht en precisie gevolgd.
Alleen met de beste ingrediënten, de optimale oveninstellingen en hand inpak, kunnen we de beste kwaliteit koekjes verkrijgen.